2 juni 2017

Sportdag woensdag 24 mei 2017

Waar door veel leerlingen al lang naar uit werd gekeken is weer een mooie dag geworden.

De weersvoorspellingen waren voor het weekend niet zo gunstig maar naarmate de sportdag naderde werden de voorspellingen steeds beter. Uiteindelijk konden we dinsdag al met zekerheid doorgeven dat de sportdag de volgende dag door zou gaan.
De 8-kamp was reuze spannend. Er werden prachtige scores neergezet en bij de meiden was het verschil tussen de 1e en 3e plaats slechts 6 punten. Als je weet dat de totaalscore rond de 300 punten uitkwam is 6 punten verschil niets.
De prijswinnaars bij de 8-kamp voor de meiden van klas 1 zijn:
1e prijs: Pien van Noordenne
2e prijs: Tysheena Leal
3e prijs: Lois de Jager
Bij de jongens was de strijd om plaats 2 en 3 ook erg spannend. Daar zaten ook maar enkele punten tussen. Maar de 1e plaats werd door niemand benaderd. Er zaten zo’n 20 punten tussen plaats 1 en 2.
De prijswinnaars bij de 8-kamp voor de jongens van klas 1 zijn:
1e prijs: Jurgen Kraaijeveld
2e prijs: Brennen Baks
3e prijs: Matthias Verschoor
Het voetbaltoernooi klas 1 leverde een spannende finale op tussen 1E1 en 1D1. Daar bleek dat de dag erg vermoeiend was en was het lastig om het verschil te maken. Uiteindelijk won 1E1 met 1-0.
Bij leerjaar 2 was 2D3 de kampioen van het gecombineerde voetbal- en volleybaltoernooi.
Tweede werd 2D1 en derde werd 2A3.
En bij leerjaar 3 was 3B2 een klasse apart in het softbal en voetbal. Zij wonnen alles en werden dus verdiend eerste! Op de tweede plaats eindigde 3C1 en derde werd 3C2.
Iedereen die zich van zijn sportieve kant heeft laten zien en zelf heeft genoten maar ook de docenten heeft laten genieten van sportief gedrag, is wat ons betreft een winnaar!
Graag willen we, naast de fanatieke en sportieve sporters, alle collega’s en leerlingen uit leerjaar 4 die zich geweldig hebben ingezet bedanken!
We zien nu alweer uit naar de sportdag van volgend jaar.